Enquestes Foment de l’Accés a l’Habitatge

Benvolguts i benvolgudes,

El foment de l’accés a l’habitatge serà una de les prioritats de l’Ajuntament d’Esponellà, Centenys i Vilert pels propers anys. Per aquest motiu, amb el suport de tècnics en habitatge de la Diputació de Girona, s’està redactant el document “Pla d’Actuació en Habitatge d’Esponellà”.  

Aquesta iniciativa té com a objectiu facilitar que les persones i les famílies puguin instal·lar-se en nuclis rurals, a través de la rehabilitació d’habitatges en desús i la realització de projectes i actuacions estratègiques, sectorials i singulars innovadores que estimulin i reforcin l’accés a l’habitatge als nostres pobles.

Per aquest motiu, en primer lloc, és important conèixer les necessitats d’habitatge de la població del municipi i l’interès de la gent que vulgui venir a viure al municipi. Per altra banda, també cal identificar aquells habitatges buits per poder realitzar estudiar actuacions en matèria d’habitatge.

Hem creat 3 enquestes perquè respongueu segons la vostra situació i les pugueu compartir amb altres persones interessades:

 

Enquesta 1 – Per a persones que viuen al municipi d’Esponellà

https://forms.office.com/e/jKWj12S2tT

 

Enquesta 2.Per a propietaris amb algun habitatge o terreny buit al municipi d’Esponellà

https://forms.office.com/e/RR6qDpi7xH

 

Enquesta 3. Per a persones que volen venir a viure al municipi d’Esponellà

https://forms.office.com/e/R87rhWtudq

 

Responent a aquestes enquestes ens ajudeu a definir i conèixer les necessitats i la realitat de l’habitatge del nostre municipi i els seus diversos pobles i nuclis. D’aquesta manera podrem començar a treballar en els objectius i les propostes per desenvolupar en Pla d’Actuació Municipal  en Habitatge.

 

Moltes gràcies a tothom per la col·laboració.

Esponellà, juliol de 2023